С двоен първи епизод започва най-новият комедиен български сериал  Полицаите

...
С двоен първи епизод започва най-новият комедиен български сериал  Полицаите
Коментари Харесай

Най-новият български сериал „Полицаите от края на града” започва с двоен епизод

С двоен първи епизод стартира най-новият комедиен български сериал  " Полицаите от края на града " на 9 март в 21.00 ч. по NOVA. Това е следващата българска продукция в праймтайма на малкия екран, с която медийната група затвърждава поддръжката си за българските филми на всички свои платформи.
 Полицаите от края на града NOVA
" В историята на киното и сериалите има доста продукции на полицейска тема - някои съществени, други комедийни. В последните 20 години вършим продукции, които забавляват хората и това е ужасно. С " Полицаите от края на града " се насочихме в комедийната посока, сериалът ще провокира доста усмивки. Имаме извънреден тим от артисти! Целта на сериала е да забавлява. Стартираме този петък и се надявам да имаме триумф ", показа продуцентът на сериала Магърдич Халваджиян, който дружно с основните настоящи лица в поредицата посрещна представители на медиите на специфичен наследник килим по време на премиерата на първия епизод.
 Полицаите от края на града NOVA
Полицаите от несъществуващото РПУ Запад надминават и най-смелите упования за неуместни обстановки, в които могат да попаднат чиновниците на реда. Банков грабеж, инфарктен разпит на заподозрян и мъртвец, от който незабавно би трябвало да се отърват, са единствено част от спешните обстановки, пред които ще се изправят Инспектор Пламенов - Пацо (Герасим Георгиев - Геро) и специфичния му екип в състав – Калоян Милев - Калата (Румен Угрински) и  Кристиян Колев – Крис (Кристиян Милатинов) още първоначално. И когато феновете си мислят, че няма какво повече да се обърка, специфичният отряд на „ Полицаите от края на града ” нанася следващия занимателен удар, доказвайки, че за него няма невъзможни неща.

Провал в службата се трансформира в най-страшния призрачен сън на Пацо – той е намален, бонусите му са временно отнети и е преместен в РПУ Запад, под наблюдаване не на различен, а на личния му тъст. Но това не е всичко, тъй като целият му живот ще се промени на 180 градуса. Пацо дружно със брачната половинка, щерка си и майка си е заставен да се реалокира да живее… на Запад. Любящата му половинка Нели, в обувките на която влиза Стефания Колева, в никакъв случай през живота си не е работила, само че в този момент ще попадне в ново много забавно амплоа. Дъщерята на Пацо - Криси, в чиято роля ще забележим още едно ново лице – Йоана Кирчева, също ще бъде изправена пред голямо предизвикателство. Подготвени ли са за това, което им следва, и какво ще им донесе новият им живот – феновете следва да видят напълно скоро.

В “Полицаите от края на града ” феновете ще видят някои от най-популярните и обичани комедийни артисти: Герасим Георгиев - Геро, Стефания Колева, Румен Угрински, Милица Гладнишка, Краси Ранков, Ненчо Балабанов, Албена Михова, Алекс Раева, Мария Игнатова, Алексей Кожухаров. Много млади и надарени артисти също вземат участие в най-новия български комедиен сериал, а някои от тях ще създадат своя ефирен дебют. Поредицата е със специфичното присъединяване на обичания ефирен тандем - Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков и Виктор Калев, които също влизат в полицейски униформи.
 Алекс и Мария NOVA
Не пропускайте да видите по какъв начин най-забавните служители на реда са способни да попадат в най-абсурдните обстановки, които човек може да си показа. Гледайте “Полицаите от края на града ” от 9 март , всеки петък в 21.00 ч. по NOVA.

Актуални вести за сериала ще откриете на  на NOVA и на формалната страница на 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР